lauantai 8. tammikuuta 2011

Valmis uuniin/ Ready for oven!

Viime yönä tein jalat ja käsivarret, tänään sain valmiiksi kädet ja jalkaterät.Eilisen jälkeen yritin vielä herätellä, mutta niin vain käpertyi kämmenelle, minkäs tuolle mahdat! Kuiskasi kuitenkin ennen nukahdustaan, ettei saa näin nakuna kuvata, käsi nyt vähän varjelee kainoa keijua ;)  Mutta hymyilee niin hentoisesti että taitaa uneksia kauniimmista paikoista kuin saatan kuvitella :) Sydän pamppaillen siirrän nyt uuniin viimeiseen polttoon ja toivon ettei dramaattisia muutoksia tule, aina yhtä hermoja raastava vaihe. Kun malttaisi odottaa ja antaa rauhassa jäähtyä.. Toisaalta olisi jo ihana tarjota asua ja hiusten värikin askarruttaa.. Riemuissani kuitenkin totean että valmis kuitenkin muuten!
Last night I spent on her legs and arms, tonight I made her feet and hands. I tried to wake her up, but she just curled on my palm and whispered before she fell asleep, that no nude pictures.. So here she is, covered in my hand.. Hint of smile on her lips telling about dreams of a place far more enchanting I could ever imagine..
 She is on her way to the oven for last time, such a nervwracking prosedure every time! Hoping nothing drastic happens, I will try to let her cool of whith time, and then the fun part, figuring the clothes and hair!

4 kommenttia:

 1. Oi miten upea!
  Kaunis, hento, ihana.
  Ja miten hänestä kirjoitat! Pakko uskoa, että hänelläkin on sielu.

  VastaaPoista
 2. voi että mielenkiinolla odotan mitä tästä tulee alku ainekin on jo niin kaunis ja herkkä!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Carita-jatkoa tarinaan odotan minäkin--osaat kertoa--:)

  VastaaPoista
 4. Tässä vaiheessa jo näyttää mielettömän hyvältä.... Tuskin maltan odottaa ihan lopullista keijua. Olet sä vaan niin taitava näissäkin.

  VastaaPoista

Pienet ystäväni tarujen maailmasta ovat kuin lapsia, ne eivät koskaan kyllästy kuulemaan kuinka ainutlaatuisia ja ihania ovat...
Viestit lämmittävät myös minun sydäntäni, Kiitos!

My tiny friends are like children, they never get tired of hearing how unique and wonerfull they are.. An your comments warm my heart too, Thank You!